Udgivelse fra 31. maj 2021

• MyWallbox
  • Pulsar Plus

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Den här nya versionen ger förbättringar i myWallbox-portalen och myWallbox-appen.

Nedan finns de senaste programvaruversionerna för alla laddare och myWallbox-appen (iOS och Android).

De bör alltid hållas uppdaterade för att korrekt funktion ska kunna garanteras.

myWallbox-portalen

• . Samtliga Wallbox-avgifter från avtalen Betala per månad och Betala per laddning slås nu samman i en enda månatlig faktura. I stället för att faktureras direkt och separat per användare faktureras du första dagen i varje månad för samtliga föregående månaders Wallbox-avgifter.

• För att vägleda dig genom vår portal och hjälpa dig få ut maximalt av den har vi inkluderat en ikon på huvudsidorna. Klicka på frågetecknet i övre högra hörnet och sedan på Komma igång för att visa en liten guide för vad du kan göra på var och en av dessa sidor.

myWallbox-appen

• Vi har korrigerat några mindre fel.

Senaste programvaruversionerna

Laddare

CommanderCommander 2Copper CCopper SCopper SBPulsar PlusPulsarQuasar