Utgivelse 31. mai 2021

• MyWallbox
  • Pulsar Plus

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

31. mai 2021 – Utgivelsesmerknader

Denne nye utgaven inneholder utvidelser av myWallbox-portalen og -appen.

Nedenfor finner du de nyeste programvareversjonene for alle ladere og myWallbox-appen (iOS og Android).

For å sikre god funksjonalitet, må du alltid holde dem oppdatert.

myWallbox Portal

• Introduksjonsopplevelsen for nye brukere legger nå opp til mer fordypning. Når du logger inn for første gang, vil du oppfordres til å velge hvilken type bruker du skal være. I samsvar med dette vil myWallbox foreslå og forklare funksjoner og visninger som best passer dine behov.
  • For superadministratorer.  Alle Wallbox-gebyrer fra planer for Betaling per måned og Betaling per belastning er nå samlet i én månedlig faktura. I stedet for å bli fakturert umiddelbart og separat for hver bruker, vil du bli fakturert den første dagen i hver måned for alle Wallbox-gebyrene i den foregående måneden.

• For å veilede deg gjennom vår portal og hjelpe deg med å gjøre det meste ut av det, har vi innført et ikon på hovedsidene. Klikk på spørsmålstegn-ikonet øverst til høyre og deretter på Getting Started (Kom i gang) for å se en liten veiledning om hva du kan gjøre på hver av disse sidene.

myWallbox-appen

• Vi har fikset noen mindre programfeil.

Nyeste programvareversjoner

Commander

Commander 2

Copper C

Copper S

Pulsar

Quasar