Udgivelse fra 31. maj 2021

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

31. maj 2021 – Produktbemærkninger

Denne nye udgivelse tilbyder forbedringer af myWallbox-portalen og myWallbox-appen.

Nedenfor kan du se de seneste softwareversioner for alle opladere og myWallbox-appen (iOS og Android).

For at sikre at de fungerer korrekt, bedes du altid sørge for at de er opdaterede.

myWallbox-portal

• Ibrugtagningsoplevelsen for nye brugere er nu mere enkel. Når du logger ind første gang, bliver du bedt om at vælge den type bruger, som du er. I overensstemmelse med dette valg, vil myWallbox foreslå og forklare de funktioner og visninger, som passer bedst til dine behov.
  • Til superadministratorer. Alle Wallbox-gebyrer fra abonnementerne Betal pr. måned og Betal pr. opladning er nu samlet på én månedlig faktura. I stedet for at blive opkrævet med det samme og separat for hver bruger, vil du nu på den første dag i måneden modtage en opkrævning for samtlige Wallbox-gebyrer fra den forudgående måned.

• For at guide dig gennem vores portal og gøre det nemt for dig, har vi inkluderet et ikon på hovedsiderne. Klik på ikonet med spørgsmålstegnet i øverste højre hjørne og derefter på Getting Started (Kom i gang) for at se en kort guide over det, som du kan gøre på hver af disse sider.

myWallbox-app

• Vi har løst nogle mindre softwarefejl.

Seneste softwareversioner

Commander

Commander 2

Copper C

Copper S

Copper SB

Pulsar Plus