Offentliggörande den 24 oktober 2023

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denna nya utgåva avser förbättringar av myWallbox-appen.

Nedan finns de senaste versionerna av myWallbox-appen (iOS och Android). Håll appen uppdaterad för att vi ska kunna garantera korrekt funktion.

myWallbox Portal

• Från och med nu kommer alla betalningsalternativ på dina laddare automatiskt att aktivera Begränsad och Betald åtkomst. Open access kan fortfarande återaktiveras i efterhand.
  • Vi har åtgärdat hur Dynamic Power Sharingbeteende visas.
  • I sessionens exportfunktion kan man nu välja mellan kommatecken eller punkter för decimaler.
  • Vi har åtgärdat ett problem som orsakade problem med att fastställa laddarens effektgräns.
  • Funktionen Autolås och dess inställningar är nu en del av konfigurationen för begränsad åtkomst. Du hittar den under säkerhetsinställningarna för laddaren Begränsad och betald åtkomst.
  • Vi har åtgärdat ett problem som orsakade problem med att starta om laddare via portalen.
  • Vi har utfört några mindre buggfixar.

myWallbox

• Vi har förbättrat Wi-Fi-konfigurationsprocessen genom att lägga till ökad feedback och felsökning