Offentliggörande den 24 oktober 2023

Denna nya utgåva avser förbättringar av Wallbox-appen.

Nedan finns de senaste versionerna av Wallbox-appen (iOS och Android). Håll appen uppdaterad för att vi ska kunna garantera korrekt funktion.

Wallbox portal

• Från och med nu kommer alla betalningsalternativ på dina laddare automatiskt att aktivera Begränsad och Betald åtkomst. Open access kan fortfarande återaktiveras i efterhand.
  • Vi har åtgärdat hur Dynamic Static Load Managementbeteende visas.
  • I sessionens exportfunktion kan man nu välja mellan kommatecken eller punkter för decimaler.
  • Vi har åtgärdat ett problem som orsakade problem med att fastställa laddarens effektgräns.
  • Funktionen Autolås och dess inställningar är nu en del av konfigurationen för begränsad åtkomst. Du hittar den under säkerhetsinställningarna för laddaren Begränsad och betald åtkomst.
  • Vi har åtgärdat ett problem som orsakade problem med att starta om laddare via portalen.
  • Vi har utfört några mindre buggfixar.

Wallbox

• Vi har förbättrat Wi-Fi-konfigurationsprocessen genom att lägga till ökad feedback och felsökning