Utgivelse 24. oktober 2023

Gjelder for

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denne nye versjonen gjør myWallbox-appen bedre.

Nedenfor finner du de nyeste programvareversjonene av myWallbox-appen (iOS og Android). For å sikre god funksjonalitet, må du alltid holde den oppdatert.

myWallbox Portal

• Fra nå av vil konfigurering av betalingsalternativer på laderne dine automatisk aktivere begrenset og betalt tilgang. Åpen tilgang kan fortsatt reaktiveres i etterkant.
  • Vi har korrigert hvordan Dynamic Power Sharingvises.
  • Sesjonens eksportfunksjon gjør det nå mulig å velge mellom komma eller punktum for desimaltall.
  • Vi har løst et problem som forårsaket problemer med å fastsette effektgrensen for ladere.
  • Autolås-funksjonen og dens innstillinger er nå en del av konfigurasjonen for begrenset tilgang. Du finner den under sikkerhetsinnstillingene for laderen Begrenset og betalt tilgang.
  • Vi har løst et problem som førte til problemer med å starte ladere på nytt via portalen.
  • Vi har utført noen mindre feilrettinger.

myWallbox

• Vi har forbedret Wi-Fi-konfigurasjonsprosessen ved å legge til økt tilbakemelding og feilsøking.
  • Vi har utført noen mindre feilrettinger.