Lanseringen den 14 september 2021

• Copper SB

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Förbättringar i den nya versionen av Copper SB-laddaren.

Copper SB

• Om du använder Power Sharing eller Power Boost och det blir strömavbrott, sätts bilen i laddningskö. När strömmen kommer tillbaka återupptar laddaren laddningen automatiskt.
  • Synkroniseringen av laddaren och myWallbox har förbättrats (både portalen och appen). Om ett fel inträffar (indikeras med röd signal) återställs de helt när felet har åtgärdats.
  • För laddningsfunktion utan avbrott har kontakten ändrats för att kunna låsas och låsas upp snabbare.
  • Vi löste ett problem med Pay per Charge-lösningen, då laddningssessionen inte stannade automatiskt efter den laddningstid som användaren hade betalat för.