Lanseringen den 14 september 2021

Förbättringar i den nya versionen av Copper SB-laddaren.

Copper SB

• Om du använder Static Load Management eller Power Boost och det blir strömavbrott, sätts bilen i laddningskö. När strömmen kommer tillbaka återupptar laddaren laddningen automatiskt.
  • Synkroniseringen av laddaren och Wallbox har förbättrats (både portalen och appen). Om ett fel inträffar (indikeras med röd signal) återställs de helt när felet har åtgärdats.
  • För laddningsfunktion utan avbrott har kontakten ändrats för att kunna låsas och låsas upp snabbare.
  • Vi löste ett problem med Pay per Charge-lösningen, då laddningssessionen inte stannade automatiskt efter den laddningstid som användaren hade betalat för.