Lansering 14. september 2021

Gjelder for

• Copper SB

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denne nye versjonen gir forbedringer til Copper SB-laderen.

Copper SB

• Dersom du lader med Power Sharing eller Power Boost aktivert og det er strømunderskudd, vil bilen din bli satt i ladekø. Når strøm blir tilgjengelig igjen, gjenopptar laderen automatisk ladingen.
  • Vi har forbedret synkroniseringen mellom laderen din og myWallbox (både portalen og appen). Dersom en feil skulle oppstå (indikeres med et rødt signal), vil de alle gjenopprettes når problemet er løst.
  • For å forbedre den sømløse ladeopplevelsen din, har vi redusert tiden det tar for laderpluggen å låse og låse opp.
  • Vi løste et problem med Pay per Charge-løsningen, der ladeøkten ikke stoppet automatisk etter at ladetiden brukeren hadde betalt for, var avsluttet.

App

Copper SB