Så här uppdaterar du flera laddare på avstånd via portalen myWallbox

Uppdaterar flera laddare på avstånd via myWallbox-portalen

1. Introduktion

Wallbox vill alltid förse sina kunder med de bästa produkterna, tjänsterna och användarupplevelserna. En viktig del av användar upplevelsen är myWallbox-portalen.

Med myWallbox-portalen har du full kontroll över laddningen. Insamling sker av information om laddningar, statistik, förbrukning, användare osv. och du kan även styra energiförbrukning och kostnads besparingar i samband med elbilsanvändningen.

Med Wallbox Business-abonnemang kan du fjärruppdatera flera laddare samtidigt. Du kan uppdatera laddarna där du befinner dig, och behöver inte vara fysiskt på platsen där laddaren finns.

2. Krav och information för utförande av uppdatering

Du kan utföra fjärromstart av flera laddare samtidigt om du är super-administratör eller administratör för gruppen.

För att fjärruppdatering ska kunna utföras ska följande krav vara uppfyllda:

• Wallbox Business-abonnemang.
  • Om laddaren inte kan genomföra den valda fjärruppdateringen, kommer laddaren inte att visas i bekräftelsefönstret.
  • Laddare med den senaste versionen av inbyggd programvara kan väljas men kommer inte att visas i bekräftelsefönstret.
  • Som standard visas bara kryssrutorna som motsvarar laddarna och åtgärderna visas endast efter att du markerar kryssrutan för motsvarande önskad laddare.
  • Bekräftelsefönstret för alla de valda laddarna visas när uppdateringsåtgärd har valts.
  • Laddare som inte längre behöver uppdateras kan tas bort från bekräftelsefönstret.
  • När bekräftelse har gjorts, visas laddarna som utför uppdateringen avaktiverade och text om uppdatering visas.

3. Uppdateringsprocess för många laddare

1. Logga in på myWallbox- portalen.

https://my.wallbox.com/

1. Gå till sidan Chargers.
  1. Markera kryssrutorna för alla laddare som ska uppdateras.
  1. Klicka på symbolen Update.

Bekräftelsefönstret för gemensam åtgärd visas.

1. Kontrollera att de laddare visas är de som du vill uppdatera.

Anm.: I bekräftelsefönstret visas endast de laddare som kan utföra uppdateringsåtgärden.

1. Klicka på OKAY i bekräftelsefönstret CHARGER UPDATE.

Uppdateringen startar. Laddaren stängs av och kan inte användas under uppdatering. Du kan återuppta användningen av laddaren inom några minuter efter avslutad uppdatering.