Utgivelse fra 11. april 2022

Denne nye versjonen gjør Wallbox-appen bedre.

Nedenfor finner du de nyeste programvareversjonene av Wallbox-appen (iOS og Android). For å sikre god funksjonalitet, må du alltid holde den oppdatert.

Wallbox portal

• Fra nå av er det være mulig å legge til den fysiske adressen av stedet som kartlegger alle laderne på dette stedet. Bedrifter som ønsker å publisere ladere på Electromaps vil også dra nytte av dette.
  • Få inntekt fra dine publiserte ladere med Pay per Charge
    • Laderaktivering på stedet og automatisk fakturering av økt med ett enkelt QR-kodeskann*. Det som passer sporadiske sjåfører best.
      • «NYHET» Fakturer forbruk kWh** eller ladetid etter hver ladeøkt
      • «NYHET» Legg til et tilgangsgebyr til laderne dine
      • «NYHET» Nå kompatibelt med Pulsar Plus
    • (*)  Wallbox Business Plan påkrevd.
  • Menyen har fått et nytt design i Wallbox. I tillegg til endring av hovedfargene våre, vil du nå kunne kollapse hovedmenyen for å få bedre oversikt over hva som foregår i infrastrukturen din.

Wallbox-app

• Vi har fikset noen mindre programfeil.