Hvordan konfigurerer jeg Pay per Month (månedlig abonnement)?

Du kan fakturere for bruken av Wallbox dine og administrere alle betalinger fra brukerne dine via Wallbox . Du kan bruke to faktureringsmetoder: Pay per Charge og Pay per Month.

Hva er Pay per Month?
Pay per Month er en faktureringsløsning som du kan konfigurere i Wallbox, slik at Wallbox ( e) du har invitert, kan bruke ladepunktet ditt og bli belastet månedlig basert på prisen og/eller abonnementskostnadene du har definert.
Hvor mye koster denne funksjonen?
For hver økt som utføres og betales av brukerne dine, tarWallbox et gebyr på 5 % av den totale prisen for ladeøkten som oppnås før betalingen kommer inn på bankkontoen din.

Eksempel: Brukeren utfører en ladeøkt for et beløp på 5,00 €. Det totale beløpet du vil motta er 5 – 0,25 (5 % av 5) = 4,75 euro.
Hvordan konfigurerer jeg Pay per Month for ladepunktet(ene) mitt(e)?
Når du har opprettet en Wallbox og lagt til laderen(e) til kontoen din må du gjøre det:

1. Opprett og koble til Stripe-kontoen din i Wallbox .
2. Opprett Pay per Month (er) og tilordne dem til laderen(e) .
3. Inviter brukeren(e) din(e) til å bruke ladepunktene dine.
4. Definer en tilgangsmetode for brukeren(e):
– Uten autentisering (fri tilgang)
– Med autentisering ( RFID-kort , Wallbox, PIN-kode (kun for Commander))

Merk at du må være Super-Admin for plassen din for å kunne utføre disse trinnene.
Hvordan kan brukerne bruke ladepunktet mitt?
Brukerne må godta abonnementsavtalen som sendes automatisk via e-post, og følge trinnene som er angitt for å begynne å bruke laderne. Du kan lese denne artikkelen for mer informasjon.
Hva er installasjonskravene for Pay per Month?
Internett-tilkobling
For å kunne bruke ladestrukturen på riktig måte er det viktig å forstå at brukerne bare kan låse opp en lader hvis både appen og laderen har en internettforbindelse.
Merk at dette systemkravet gjør løsningen restriktiv for spesifikke installasjonsscenarioer. Disse begrensningene er likevel nødvendige for å garantere sikkerheten ved autentisering via Wallbox.

MID
For å selge energi i bestemte land må laderne dine være utstyrt med en MID . Det henvises til denne artikkelen for mer informasjon om hvordan du installerer denne enheten.
Updated on 26/06/2024