Commander 2 – Online installasjonsveiledning

1. Tekniske spesifikasjoner

Generelle spesifikasjoner

FargeHvit/Sort
Kabellengde5 m (7 m valgfritt)
Lademodus (IEC 61851-1)Modus 3
Dimensjoner uten kabel221x152x115 mm
Vekt uten kabel2,4 kg
Driftstemperatur-25 ºC til 40 ºC (50 ºC med derating)
Lagringstemperatur-40 ºC til 70 ºC
MiljøklassifiseringerIP54, IK10 (høy motstand)
InstallasjonsstedBruk innendørs og utendørs
MonteringsmetodeStasjonært utstyr er montert på veggen. Gulvmontering med passende Wallbox-tilbehør.
Tiltenkt for brukUtstyr beregnet for bruk av vanlige personer.
StedstilgangerUtstyr for steder med ubegrenset tilgang og begrenset tilgang
ProduktsamsvarCE-merking (RED-direktivet 2014/53/EU og RoHS-direktivet 2011/65/EU). Viktigste IEC-standarder: IEC 61851-1, IEC 61851-21-2, IEC 62196. TR25-sertifikat (Singapore)

Elektriske spesifikasjoner

Ladekraft3,7 kW (1P) 7,4 kW (1P)11 kW (3P)22 kW (3P)
Nominell spenning AC ± 10 %.230 V230 V400 V400 V
Nominell strøm16 A32 A16 A32 A
Type kontakt (IEC 62196-2)Type 1 / Type 2Type 1 / Type 2Type 2Type 2
Konfigurerbar strømstyrkefra 6 A til nominell strøm
Nominell frekvens50 Hz / 60 Hz
Nominell diversitetsfaktor (RDF)1
Nominell isolasjonsspenning1430 Vrms
Nominell impulsspenning4000 V
Kategori overspenningCAT III
Deteksjon av reststrømDC 6 mA / AC 30 mA
Ekstern RCCB er påkrevd i henhold til lokale forskrifter.Type A eller Type B
Beskyttelse mot elektrisk støt.KLASSE I
KabelseksjonOpp til 5 x 10 mm²
Tilkobling av EV-forsyningsutstyr:AEVCS er permanent tilkoblet strømnettet

2. Sikkerhetsadvarsler

3. Verktøy og monteringsdeler

Nødvendige verktøy

• Hammer
  • Elektrisk boremaskin 8 mm bits
  • Blyant
  • Stjerneskrutrekker
  • Torx T9
  • Vaterpass
  • Målebånd
  • Brukskniv
  • Skjæretang
  • ø8 x 40 mm veggankre
  • ø6 x 50 mm skruer
  • ø5 x 40 mm skruer
  • ø3 x 6 mm skruer
  • 1 utgang M25-gjennomføring
  • Beskyttelseshette
  • Åpningsverktøy

4. Boring

Bruk den medfølgende boremalen til å markere tre borepunkter, og bruk deretter boret til å fullføre prosedyren og sette inn veggankerene.

Ikke fest laderen til veggen hvis du velger en tilkobling på baksiden. Se avsnitt 7 for mer informasjon om hvordan du fester laderen på veggen ved tilkobling bakfra.

5. Nedre tilkobling

Både nedre og bakre tilkobling er mulig ved montering av Commander 2. Følg instruksjonene nedenfor hvis du har tenkt å installere produktet ved hjelp av det nederste hullet. For tilkobling bak, se avsnitt 6.

Fest laderen til veggen ved å sette inn skruene og beskyttelseshettene. Når laderen er festet til veggen, lager du et snitt i gjennomføringen og fører forsyningskabelen gjennom den.

6. Tilkobling bak

Fjern utslaget på baksiden av laderen, og sett inn gjennomføringen med 1 utgang. Gjør et snitt i gjennomføringen med en hobbykniv, og før kabelen gjennom den.

Fest laderen på veggen ved hjelp av passende skruer.

Gå til EMS for å finne ut hvilke funksjoner som støttes av Commander 2.

7. Elektriske ledninger

8. Pluggholder

Plasser støpselholderen på veggen og merk av festepunktene. Bor deretter hull i samsvar med festepunktene og sett inn ankrene.

Fest enheten til veggen ved å stramme til skruene.

9. Tilkobling

Det finnes to tilkoblingsalternativer når det gjelder Commander 2. Laderen kan kobles til via Ethernet eller ved hjelp av 4G-dongle.

Ethernet-tilkobling

For å koble laderen til Ethernet-kabelen fjerner du utslaget ved siden av strømforsyningsinngangen og setter inn M25-gjennomføringen med 3 utganger.

Gjør et snitt i gummiproppen, og sett inn Ethernet-kabelen uten RJ45-kontakten. Sørg for at kabelen ikke er for stram og at den har en viss slakk, slik at det blir lettere å åpne dekselet igjen for eventuelt vedlikehold eller service. Klem RJ45-kontakten til kabelen, og koble kabelen til Ethernet-porten i laderen.

4G-tilkobling

4G-tilkoblingen er en valgfri funksjon som krever ekstra tilbehør. Se installasjonsveiledningen for Mobile Connectivity på https://support.wallbox.com. Kontakt salgsagenten din for mer informasjon.

10. Stenging av laderen

Fest den åpne enden av kommunikasjonskabelen til kontakten på dekselet. Still strømvelgeren på riktig innstilling i henhold til den elektriske installasjonen.

Posisjonene 0, 8 og 9 er reservert for Power Sharing.

Plasser de øverste klemmepunktene på dekselet på laderhuset. Fest først de laterale klipsene til laderhuset og deretter de nedre klipsene.

Sett inn og stram Torx-skruen i bunnen av laderen for å feste frontdekselet.

Anbefalt tiltrekkingsmoment 0,7 Nm +/- 10 %.

11. Registrering av laderen

Finn serienummeret (SN) og UID-en til laderen din.

Last ned myWallbox og registrer deg. legg deretter til laderen din ved å legge inn den informasjonen som etterspørres.

Last ned APK
Last ned app

Updated on 30/04/2024