Commander 2 – Online installationsvejledning

1. Tekniske specifikationer

Generelle specifikationer

FarveHvid/sort
Kabellængde5 m (7 m valgfrit)
Ladetilstand (IEC 61851-1)Mode 3
Mål uden kabel221x152x115 mm
Weight without cable2,4 kg
Operating Temperature-25 ºC til 40 ºC (50 ºC med derating)
Storage Temperature-40 ºC til 70 ºC
Miljømæssige vurderingerIP54, IK10 (høj modstandsdygtighed)
Installation locationIndendørs og udendørs brug
Mounting MethodStationary equipment is mounted on the wall. Floor mounting with appropriate Wallbox accessories.
Intended for useEquipment intended for use by ordinary persons.
Location accessesUdstyr til steder med ubegrænset og begrænset adgang
ProduktoverensstemmelseCE-mærke (RED-direktiv 2014/53/EU og RoHS-direktiv 2011/65/EU). Vigtigste IEC-standarder: IEC 61851-1, IEC 61851-21-2, IEC 62196. TR25-certifikat (Singapore)

Electrical Specifications

Charging Power3,7 kW (1P) 7,4 kW (1P)11 kW (3P)22 kW (3P)
Rated Voltage AC ± 10%230 V230 V400 V400 V
Rated Current16 A32 A16 A32 A
Type stik (IEC 62196-2)Type 1 / Type 2Type 1 / Type 2Type 2Type 2
Configurable Currentfra 6 A til den nominelle strøm
Rated Frequency50 Hz / 60 Hz
Rated diversity factor (RDF)1
Rated insulation voltage1430 Vrms
Rated impulse withstand voltage4000 V
Overvoltage CategoryCAT III
Registrering af reststrømDC 6 mA / AC 30 mA
Ekstern RCCB er påkrævet i henhold til lokale bestemmelser.Type A or Type B
Beskyttelse mod elektrisk stød.KLASSE I
Cable SectionOp til 5 x 10 mm²
Tilslutning af elforsyningsudstyr:AEVCS permanently connected to the AC mains supply network

2. Safety Warnings

3. Tools and Mounting Parts

Required tools

• Hammer
  • Elektrisk boremaskine 8 mm bits
  • Pencil
  • Phillips-skruetrækker
  • Torx T9
  • Spirit Level
  • Measuring Tape
  • Utility Knife
  • Cutting Pliers
  • ø8 x 40 mm vægankre
  • ø6 x 50 mm skruer
  • ø5 x 40 mm skruer
  • ø3 x 6 mm skruer
  • 1 udgang M25 gennemføring
  • Beskyttelseshætte
  • Åbningsværktøj

4. Boring

Brug den medfølgende boreskabelon til at markere tre borepunkter, og brug derefter boret til at fuldføre proceduren og sætte vægankrene i.

Sæt ikke opladeren fast til væggen, hvis du vælger en tilslutning bagpå. Se afsnit 7 for detaljer om, hvordan du fastgør opladeren på væggen i tilfælde af en tilslutning bagfra.

5. Nedre tilslutning

Både nedre og bageste tilslutning er mulig ved montering af Commander 2. Vær opmærksom på instruktionerne nedenfor, hvis du har tænkt dig at installere produktet ved hjælp af det nederste hul. Se afsnit 6 for tilslutning bagpå.

Sæt opladeren fast på væggen ved at sætte skruerne og beskyttelseshætterne i. Når opladeren er fastgjort til væggen, skal du lave et snit i gennemføringen og føre forsyningskablet igennem det.

6. Tilslutning bagpå

Fjern udslaget på bagsiden af opladeren, og sæt 1-udgangsgennemføringen i. Lav et snit i gennemføringen med en hobbykniv, og før kablet igennem det.

Sæt opladeren fast på væggen med de passende skruer.

Besøg EMS for at finde ud af, hvilke funktioner der understøttes af Commander 2.

7. Elektrisk ledningsføring

8. Stikholder

Place the plug holder on the wall and mark the fixing points. Bor derefter huller i overensstemmelse med fastgørelsespunkterne, og sæt ankrene i.

Sæt enheden fast på væggen ved at stramme skruerne.

9. Forbindelse

Der er to tilslutningsmuligheder, når det gælder Commander 2. Opladeren kan tilsluttes via Ethernet eller ved hjælp af 4G-donglen.

Ethernet-forbindelse

For at forbinde opladeren med ethernet-kablet skal du fjerne udslaget ved siden af strømforsyningsindgangen og indsætte M25-gennemføringen med 3 udgange.

Lav et snit i gummiproppen, og sæt ethernetkablet i uden RJ45-stikket. Sørg for, at kablet ikke er for stramt, og at det har et vist slør, så det er lettere at åbne dækslet igen ved eventuel vedligeholdelse eller service. Klem RJ45-stikket på kablet, og slut kablet til ethernet-porten i opladeren.

4G-forbindelse

4G-forbindelsen er en valgfri funktion, der kræver ekstra tilbehør. Se installationsvejledningen til Mobile Connectivity på https://support.wallbox.com. Kontakt din salgsagent for flere detaljer.

10. Lukning af opladeren

Sæt den åbne ende af kommunikationskablet i stikket på dækslet. Stil strømvælgeren på den korrekte indstilling i henhold til den elektriske installation.

Position 0, 8 og 9 er reserveret til Power Sharing.

Placer dækslets øverste klemmepunkter på opladerens krop. Sæt først sideclipsene fast på opladerens krop og derefter bundclipsene.

Indsæt og spænd Torx-skruen i bunden af opladeren for at fastgøre frontdækslet.

Anbefalet tilspændingsmoment 0,7 Nm +/- 10%.

11. Registering the Charger

Find serienummeret (SN) og UID’et på din oplader.

Download myWallbox, og registrer dig. Tilføj derefter din oplader ved at indsætte de ønskede oplysninger.

Download APK
Download app

Updated on 30/04/2024