Welkom bij Wallbox Support

Blader door onze FAQ’s om antwoorden te vinden op veelgestelde vragen.

Vrijgave van 25 maart 2020

Toepasbaar op

• Commander 2

Nieuwste softwareversies
Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Overzicht

• Power Boost / Dynamic Power Sharing
  • HMI
  • Opgeloste fouten
  • Verbeteringen

Release-versies

CommanderCommander 2Copper CCopper SCopper SBPulsar plusPulsar
3.1.54.3.74.0.34.0.34.0.34.3.8N/A

Verbeteringen en nieuwe functionaliteiten

Nieuwe functionaliteit:

• Scherm Commander/Commander 2
  1. De knop “Uitschakelen” toegevoegd om het besturingssysteem uit te schakelen voordat de lader wordt uitgeschakeld

Verbeteringen:

• Power Boost
  1. Stabiliteit bij gebruik van Temco-meter (alle laders)
  2. Ondersteuning voor negatieve stroom (alle laders)
  • Copper C / S
  1. Verbetering van bruikbaarheid HMI (Copper C/S)

Opgeloste fouten

• RFID – App/Cloud stuurt de juiste RFID-informatie naar de lader. (Cloud)
  • RFID – RFID-instelling van admin door superadmin. (Cloud)
  • ROL GEBRUIKER – Gebruikersrol bijgewerkt. (Cloud)
  • Status oplader – Commander toont de juiste lopende oplaadsessie. (Commander)
  • Power Boost – Het beheren van stroom boven 65 A (alle laders)