Utgivning den 25 mars 2020

• Commander 2

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Översikt

• Power Boost/dynamisk effektdelning
  • HMI
  • Buggfixar
  • Förbättringar

Utgivningsversioner

CommanderCommander 2Copper CCopper SCopper SBPulsar plusPulsar
3.1.54.3.74.0.34.0.34.0.34.3.8N/A

Förbättringar och nya funktioner

Nya funktioner:

• Skärm på Commander / Commander 2
  1. Lagt till ”Stäng av” för att stänga av operativsystemet innan laddaren stängs av

Förbättringar:

• Power Boost
  1. Stabilitet vid användning av Temco-mätare (alla laddare)
  2. Stöd för negativa strömmar (alla laddare)
  • Copper C / S
  1. Förbättring av användbarhet HMI (koppar C/S)

Buggfixar

• RFID – App/Cloud skickar till laddare korrekt RFID-information. (Moln)
  • RFID – RFID-inställning för admin av superadmin (Moln)
  • ROLLANVÄNDARE – Användarroll uppdaterad. (Moln)
  • Laddningsstatus – Commander rätt pågående laddning. (Commander)
  • Power Boost – Hantera strömmar över 65 A (alla laddare)