Tarieven verwijderen op de myWallbox-portal

Een tarief verwijderen op de myWallbox-portal

1. Inleiding

Wallbox wil zijn klanten altijd de beste producten, diensten en gebruikerservaring bieden. Een zeer belangrijk onderdeel van deze gebruikerservaring is de myWallbox-portal.

De myWallbox-portal geeft je de volledige controle over je laadervaring, het verzamelen van informatie over de laadsessie, statistieken, verbruik, gebruikers, enz. Je kunt ook het energieverbruik van en kostenbesparingen op in gebruik genomen elektrische voertuigen beheren.

Het Wallbox Business-abonnement stelt de superbeheerder van de groep in staat om tarieven aan te maken of verwijderen en facturen te beheren vanuit het scherm Betalingen op de myWallbox-portal.

2. Vereisten voor toegang tot het scherm Betalingen

Als je de superbeheerder bent of de beheerder van de groep, heb je toegang tot het scherm Betalingen.

Om deze actie uit te voeren, moet je ervoor zorgen dat aan de volgende vereisten is voldaan:

• Wallbox Business-abonnement

3. Tarieven

Het tabblad Tarieven toont de aangemaakte tarieven. Hier kun je elk tarief aanmaken, bewerken of verwijderen. Als er geen tarief wordt weergegeven, zie je een lege staat met een oproep tot actie om je eerste tarief aan te maken.

3.1 Een bestaand tarief verwijderen

De superbeheerder kan elk bestaand tarief verwijderen uit de bestaande tarievenlijst.

1. Klik in de lijst met bestaande tarieven op het pictogram Verwijderen dat overeenkomt met het tarief dat je wilt verwijderen.

Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven.

1. Klik op OK om het geselecteerde tarief te verwijderen.

In het geval dat het tarief wordt toegewezen aan een lader of een groep, wordt een waarschuwingsbericht weergegeven.

1. Klik op Accepteren.
[elementor-template id="1022"]
Updated on 28/05/2021