Hvordan genstarter du en lader via myWallbox-appen?

Hvis du har brug for at fjerngenstarte din lader, kan du gøre det direkte via myWallbox-appen uden nogen indgriben på selve laderen, så længe den er forbundet til internettet.

Du kan også genstarte din “offline“, men du skal have forbindelse til den via Bluetooth og befinde dig inden for dens Bluetooth-rækkevidde.

Genstart af din lader med myWallbox-appen

1. Log ind i myWallbox-appen.
  2. Vælg din lader fra listen.
  3. Tryk på ikonet for indstillinger..
  4. Tryk på avancerede indstillinger.
  5. Tryk på Genstart.
  6. Klik på Acceptér. Bemærk, at det er nødvendigt at genetablere Bluetooth-forbindelsen til laderen, når den er genstartet.

Laderen kan ikke bruges, mens den genstarter.

Fejlfinding

Jeg er væk fra min lader og ønsker at fjerngenstarte den, men “Genstart”-knappen vises ikke.
Genstartsknappen i myWallbox-appen vises kun, hvis laderen er forbundet til internettet.. Du skal tilslutte din lader igen for at kunne fjerngenstarte den.
Jeg er i øjeblikket ved at lade/aflade min elbil, og jeg kan ikke genstarte den.
En lader kan ikke genstartes under ladning/afladning, afslut først opladningen, og prøv at genstarte den igen.
Jeg ejer en Pulsar, men kan ikke fjerngenstarte den. Hvad gør jeg?
Som en “dummy”-lader har Pulsar ikke Wi-Fi-/Ethernet-funktionalitet og kan ikke genstartes eksternt. Du kan dog genstarte den via appen, når du befinder dig inden for dens Bluetooth-rækkevidde.
Updated on 21/04/2022