Utgåva den 27 april 2021

• Commander 2

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Förbättringar i den nya versionen av Commander 2-laddaren.

Nedan finns de senaste programvaruversionerna för alla laddare och myWallbox appen (iOS och Android).

De bör alltid hållas uppdaterade för att korrekt funktion ska kunna garanteras.

Commander 2

• Ring oss för support! Via menyn Hjälp kan du välja en uppdaterad förteckning med alla telefonnummer till Wallbox support.
  • Nu har vi stöd för alla tidszoner. I Datum och tid väljer du valfri huvudstad och trycker på Spara så visar laddaren din lokala tid.
  • Om du har använt Power Sharing-funktionen kanske du har lagt märke till att lysdioden och skärmen (och appen) ibland indikerat olika status samtidigt. Detta är korrigerat och du kan använda funktionen normalt.

Laddare

Commander

Commander 2

Copper C