Offentliggörande den 8 mars-2023

• Pulsar Plus

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denna nya version innehåller förbättringar för följande Wallbox-laddare:

Pulsar Plus

• Vi har gjort några ändringar för att förbättra programvarans stabilitet.
  • Vi har åtgärdat ett fel som påverkade vissa Pulsar Plus och som gjorde att laddningen tillfälligt avbröts i miljöer med höga temperaturer.
  • Vi har lagt till stöd för OCPP-reservationer.
  • Nu kan Power Boost dra nytta av nätets energi när det finns ett energiöverskott.
  • Vi har åtgärdat ett problem som orsakade felaktig rapportering av sessionstid när man anslöt till laddaren i en livesession.
  • Vi har åtgärdat några buggar, inklusive några som påverkar OCPP.