Välkommen till Wallbox Support

Bläddra igenom våra Vanliga frågor för att hitta svar på dessa.

Offentliggörande den 5 december 2023

Denna nya utgåva avser förbättringar av Wallbox-appen.

Nedan finns de senaste versionerna av Wallbox-appen (iOS och Android). Håll appen uppdaterad för att vi ska kunna garantera korrekt funktion.

Wallbox portal

  • Vi har utfört några mindre buggfixar.

Wallbox

  • [Android] Åtgärdat problem som orsakade felaktig visning av starttid för sessionen under en laddningssession.
  • [iOS] Åtgärdade problemet med visning av laddningssessioner för laddare med Solar Charging.
  • Vi har utfört några mindre buggfixar.

App

iOSAndroid
2.71.12.71.0