Utgivelse 20. desember-2023

Denne nye versjonen gjør Wallbox-appen bedre.

Nedenfor finner du de nyeste programvareversjonene av Wallbox-appen (iOS og Android). For å sikre god funksjonalitet, må du alltid holde den oppdatert.

Wallbox portal

• Fra laderlisten kan du nå sjekke de aktive innstillingene for hver lader på en mer brukervennlig måte.
  • Vi har også forbedret tabellvisualiseringen av blant annet ladere, økter og brukere, noe som gir smart tilpasning og brukerinteraksjon.
  • Når du legger til ladere, har vi forbedret designet for å gi mer tilbakemelding om feil eller suksess, slik at brukeren får vite status for handlingen.
  • Vi har utført noen mindre feilrettinger.

Wallbox

• Vi har løst mindre problemer