Hvordan koble din Commander 2 til internett (Wi-Fi/Ethernet)?

Det finnes tre alternativer for å gi Commander 2 tilgang til internett:

• Ethernet,
  • Wi-Fi,
  • 3G/4G (valgfri funksjon, krever ekstra utstyr).

1. Ethernet

Automatisk nettverkskonfigurasjon er normalt aktivert med Ethernet gjennom DHCP, slik at laderen automatisk henter inn og bestemmer nettverksparametrene, gitt at nettverket har en aktiv DHCP-server.

Det er også mulig å hente inn tilgjengelige nettverk manuelt.

2. Wi-Fi

For å koble laderen til Wi-Fi, må du slå på laderens Wi-Fi-tilkobling ved å trykke på knappen Aktiver.

Deretter velger du nettverk fra nedtrekksmenyen som viser tilgjengelige nettverk, og skriver inn passordet for Wi-Fi-nettverket. Trykk på Lagre-knappen for å lagre konfigurasjonen og koble til..

Laderen kobler seg til nettverket, og Wi-Fi-ikonet vil vises. Antallet streker på ikonet indikerer kvaliteten på forbindelsen.

Nettverksparametrene hentes automatisk fra DHCP-serveren, eller de kan legges inn manuelt.

Det er mulig at det ikke er støtte for bruk av enkelte spesialtegn i navn eller passord til Wi-Fi-nettverket. Angående nettverksfunksjoner og/eller passord for Wi-Fi, støtter Wallbox UTF-8-koding, altså trykkbare ASCII-tegn

3. 3G/4G

Hvis laderen er utstyrt med et 3G/4G-modem, kan det konfigureres på denne skjermen.

Slå på tilkoblingen til 3G/4G og legg inn tilgjengelig konfigurering gjennom SIM-leverandøren. Trykk deretter på lagring for å bevare konfigurasjonen og opprette tilkobling.

Når tilkobling til mobilnettverket er opprettet, dukker det opp et ikon øverst til venstre. Noter deg at dette ikonet er urørlig og ikke sier noe om tilkoblingens kvalitet.

4. Bruk av proxy

Laderen kan konfigureres med en proxy-server. Dette alternativet er som standard deaktivert. Trykk på Auto eller Manuell på Proxy-panelet for å aktivere denne funksjonen. Når du trykker Auto, trenger du bare å skrive inn proxyserverens adresse. Hvis du trykker Manuell, må du også legge inn inngangen til proxyserveren. Trykk på Lagre for å lagre konfigurasjonen.

Feilsøking

Fungerer ikke Ethernet-forbindelsen din slik den skal? Typisk kan dette problemet løses ved å følge trinnene i vår feilsøingsveiledning.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 03/11/2022