Slik endrer du betalingsgebyrer på myWallbox-portalen

Redigere forhåndsbetalingsskala på myWallbox-portalen

1. Innledning

Wallbox ønsker alltid å tilby kundene sine de beste produktene, tjenestene og brukeropplevelsen. En svært viktig del av denne brukeropplevelsen er myWallbox-portalen.

myWallbox-portalen lar deg ha full kontroll over din ladeopplevelse, samle inn informasjon om ladeøkter, statistikker, forbruk, brukere, osv. Du kan også administrere energiforbruket og kostnadsbesparelser relatert til å ta i bruk elektriske kjøretøy.

Abonnement på en av Wallbox Business-planene gjør det mulig for superadministratoren av gruppen å redigere tariffer og administrere fakturaer fra betalingsskjermbildet på myWallbox-portalen.

2. Krav for tilgang til betalingsskjermen

Hvis du er super-administrator eller administrator for gruppen, har du tilgang til betalingsskjermen.

For å utføre denne handlingen, sikre at følgende krav tilfredsstilles:

• Abonnement på Wallbox Business-plan

3. Tariffer

Fanen Tariff viser de opprettede tariffene. Herfra kan du opprette, redigere eller fjerne eventuelle tariffer. Hvis du ikke har noen tariff som vises, vil du se en tom tilstand med et anrop til handling om å opprette din første tariff.

3.1 Redigere en eksisterende tariff

Superadmin kan når som helst endre alle eksisterende tariffer.

1. I listen over eksisterende tariffer klikker du på redigeringsikonet som tilsvarer den tariffen du vil redigere.

Skjermbildet Rediger tariff vises.

1. Foreta de nødvendige endringene og klikk på LAGRE.
[elementor-template id="1022"]
Updated on 27/05/2021