Sådan redigerer du forudbetalingstakster i myWallbox-portalen

Sådan redigerer du forudbetalingstakster i myWallbox-portalen

1. Introduktion

Wallbox vil altid give sine kunder de bedste produkter, services og brugeroplevelse. Portalen myWallbox er en meget vigtig del af denne brugeroplevelse.

myWallbox-portalen giver dig mulighed for at have fuld kontrol over din ladeoplevelse, indsamle oplysninger om opladninger, statistik, forbrug, brugere osv. Du kan også styre energiforbruget og besparelserne ved at få en elbil.

Med abonnement på Wallbox-erhverv er det muligt for super-administratoren i gruppen at redigere takster og administrere fakturaer fra betalingsvinduet på myWallbox-portalen.

2. Krav til adgang til betalingsvinduet

Hvis du er super-administrator eller administrator af gruppen, har du adgang til betalingsvinduet.

For at udføre denne handling skal du sikre dig, at følgende krav er opfyldt:

• Abonnement på Wallbox-erhverv

3. Takster

Takstfanen viser den valgte takst. Herfra kan du oprette, redigere eller fjerne enhver takst. Hvis ingen takst vises, vil du se en tom tilstand med en opfordring til handling for at oprette din første takst.

3.1 Sådan redigerer du en eksisterende takst

Superadmin kan altid redigere enhver eksisterende takst.

1. På listen over eksisterende takster skal du klikke på det redigeringsikon ud for den takst, du vil redigere.

Skærmbilledet Rediger takst vises.

1. Foretag de nødvendige ændringer, og klik på GEM.
[elementor-template id="1022"]
Updated on 27/05/2021