Hvordan stille inn en planlagt ladeøkt med Commander

Sette opp en ladeplan i Commander ved hjelp av berøringsskjermen.

Innledning

Noen ganger er det svært viktig å sikre at ladestasjonen kun lader på et bestemt tidspunkt i løpet av dagen eller natten. Mulige årsaker er:

• Du kan oppleve ulike strømpriser til forskjellige tider på døgnet
  • Du bør kun lade i perioder med lavt forbruk fra andre enheter i boligen/anlegget

Alle laderne har denne funksjonaliteten fordi vi ønsker å gi sluttbrukerne våre full kontroll over ladeopplevelse sin.

Sette opp en tidsplan i Commander ved hjelp av berøringsskjermen:

Nedenfor finner du veiledningene som viser hvordan du implementerer denne nyttige funksjonaliteten i Commander. Pass på at ladekontakten for elektrisk bil ikke er plugget inn i bilen når du skal lade som planlagt.

For å aktivere denne funksjonaliteten er det ikke nødvendig med Wi-Fi-tilkobling i laderen.

1. I hovedskjermbildet i Commander, gå til «Tidsplan»-menyen:
  1. For å redigere eller legge til en ny tidsplan, trykk på redigeringsknappen i «Tidsplan»-menyen som vises som en grønn blyant på skjermen:
  1. I Redigere-menyen kan du programmere ønsket tidsramme for lading og ukedager der tidsplanen skulle starte.

Valg av dag: Tidsplanen vil gjelde for de valgte dagene (i grønt)

Minuttvelger*

Timevelger*

Valg av starttid

Valg av sluttid

Trykk på ferdig for å lagre

Bruk rulleknapper for time/minutt*

*Gjelder for både valg av start- og sluttid

1. Når den planlagte ladingen er konfigurert, kan du aktivere eller deaktivere økten ved hjelp av veksleknappen til høyre for tidsplanen.
  1. Husk at det kan settes opp maks. 4 planlagte ladeøkter.
  2. Hvis du kobler til bilen hvor en tidsplan er konfigurert, vises følgende melding på skjermen:

Sett opp en tidsplan i Commander ved hjelp av din Wallbox-app:

Nedenfor finner du veiledningene som viser hvordan du implementerer denne nyttige funksjonaliteten i Commander ved hjelp av Wallbox-appen. Pass på at ladekontakten for elektrisk bil ikke er plugget inn i bilen når du skal lade som planlagt.

1.– Åpne Wallbox-appen.

2.– Fyll inn brukernavn/passord hvis du ikke har logget inn automatisk:

3.– Velg lader når du har logget inn:

4.– Klikk på klokke-ikonet i appen:

5.– Tidsplan-menyen vil da vises. Velg start- og sluttid. Trykk deretter lagre. Når dette er gjort vil ladeøkten settes opp i tidsplanen.

1. Hvis du kobler til bilen hvor en tidsplan er konfigurert, vises følgende melding på skjermen:

[elementor-template id="1022"]
Updated on 20/04/2021