Welkom bij Wallbox Support

Blader door onze FAQ’s om antwoorden te vinden op veelgestelde vragen.

September 2022 – Release-opmerkingen

Applicable To

• Commander 2
  • Copper SB
  • Quasar

Nieuwste softwareversies
Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Deze nieuwe release brengt verbeteringen voor de volgende Wallbox-laders: Copper SB, Quasar & Commander 2

Copper SB

• We hebben onze OCPP 1.6j compatibiliteit verbeterd door 2 nieuwe functies aan het protocol toe te voegen: GetDiagnostics en Smart Charging TxProfiles.
  • We hebben het beheer van de zomertijd verbeterd
  • Problemen met netwerkverbindingen opgelost voor 3G/4G- en WiFi-verbindingen.
  • Enkele kleine fouten verholpen.
Copper SB
5.11.18

Copper SB

• Oplossing voor software-updateprobleem bij sommige laders
Copper SB
5.11.23

Quasar

• Deze nieuwe release bevat Discharge Schedules, waarmee ontslagsessies geautomatiseerd kunnen worden.
Quasar
5.11.22

Commander 2

• Problemen met netwerkverbindingen opgelost voor 3G/4G- en WiFi-verbindingen.