Meerdere laders op afstand toevoegen via de Wallbox-portal

Toevoegen van meer dan één lader op afstand via de Wallbox-portal

1. Inleiding

Wallbox wil zijn klanten altijd de beste producten, diensten en gebruikerservaring bieden. Een zeer belangrijk onderdeel van deze gebruikerservaring is de Wallbox-portal.

Met de Wallbox-portal heb je de volledige controle over je laadervaring, het verzamelen van informatie over de laadsessie, statistieken, verbruik, gebruikers, etc. Je kunt ook het energieverbruik en de kostenbesparingen beheren in verband met de invoering van elektrische voertuigen.

Met het Wallbox Business-abonnement kun je meer dan één lader op afstand en tegelijkertijd toevoegen. Hierdoor kun je je laders vanaf elke locatie bijwerken zonder fysiek aanwezig te zijn op de locatie van de lader.

2.  Vereisten en informatie voor het op afstand toevoegen van meer dan één lader

Als je de superbeheerder bent of de beheerder van de groep, kun je meer dan één lader op afstand toevoegen

Om deze actie uit te voeren, moet je ervoor zorgen dat aan de volgende vereisten is voldaan:

• Wallbox Business-abonnement.

3.  Het op afstand massaal toevoegen van laders

1. Log in op de mywallbox portal: https://my.wallbox.com/
  2. Open de pagina Chargers.
  1. Klik op Add Chargers.

Het dialoogvenster Laders toevoegen verschijnt.

1. Typ of selecteer in de velden SERIAL NUMBER, UID, COUNTRY en STATE de relevante informatie.
  1. Om meer laders toe te voegen, klik je op het symbool ¨+¨.
  1. Typ of selecteer in de velden SERIAL NUMBER, UID, COUNTRY en STATE de relevante informatie.
  1. Herhaal de stappen 5 en 6 hierboven zo vaak als het aantal laders dat je wilt toevoegen.
  1. Klik op ACCEPT.

Er zijn nu meerdere laders toegevoegd aan de geselecteerde groep.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 11/05/2021