Hur du utför en programmerad laddning med din Copper SB

Programmera så att din elbil laddar när det passar dig med din Copper SB

1. Introduktion

Ibland är det viktigt att se till att din laddstation endast laddar vid en viss tidpunkt under dagen eller natten. Några möjliga orsaker till detta är:

• Du har olika elavgifter beroende på tidpunkt på dagen
  • Du vill bara ladda under perioder med låg förbrukning av andra enheter i hushållet/anläggningen

Alla våra laddare tillåter denna funktion som en del av hanteringen av den laddningsupplevelse vi vill förse våra slutanvändare med.

2. Ställ in ett schema i laddaren

Nedan finns instruktioner som visar hur du implementerar denna användbara funktion i laddaren. Kontrollera att laddningshandtaget inte är inkopplat i bilen när du ställer in den programmerade laddningen.

1.- Öppna Wallbox-appen.

2.- Om du inte loggas in automatiskt, fyll i dina inloggningsuppgifter:

3.- När du har loggat in väljer du laddaren:

4.- Din app kommer då att länka till din laddare.

5.- I appen trycker du på klockknappen:

6.- Schemamenyn visas. Välj start- och sluttid. Tryck sedan på Spara. När detta är klart kommer din laddning att programmeras.

7.- Om du ansluter din bil och ett schema är aktivt kommer LED i Copper SB att visa en turkos blinkande färg.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 21/04/2021