Udgivelse fra 9. februar 2022

Denne nye udgivelse tilbyder forbedringer af Wallbox-appen.

Nedenfor findes de nyeste softwareversioner af Wallbox-appen (iOS og Android). For at sikre, at de fungerer korrekt, bedes du altid sørge for, at de er opdaterede.

Wallbox-app

• VI har opgraderet laderens kontrolskærm og skabt et mere tydeligt overblik over de forskellige muligheder. Med de nye farvekoder ved du nu nemt, om din lader er låst. Den ældste Android-version, der understøttes nu er Android 8.
  • Vi har løst nogle mindre softwarefejl.