Emovili Help, el nou servei d’«assistència en carretera» per a usuaris de vehicles elèctrics

eMovili-Help

Quantes vegades us heu preguntat «Què passa si em quedo penjat a la carretera amb el cotxe elèctric?»

En resposta a aquesta preocupació, ja estan sorgint noves idees com la que acaba de llançar el nostre soci emovili, una empresa espanyola líder en mobilitat elèctrica i en solucions de càrrega per a vehicles elèctrics: emovili Help.

emovili Help va néixer com un servei d’assistència en carretera innovador que elimina el «patiment per l’autonomia» dels conductors i usuaris de vehicles elèctrics. Per a la seva estrena i primera prova, han escollit la comunitat de Madrid (Espanya), ja que és la regió espanyola on estan registrats la majoria de vehicles elèctrics; la prova es dirigeix a tots els usuaris que es queden sense bateria i necessiten recarregar per arribar a l’estació de càrrega més propera.

El servei ofereix una recàrrega que pot cobrir fins a un màxim de 30 quilòmetres. emovili disposa d’un vehicle equipat amb un sistema que incorpora una bateria portàtil de 9kWh i que s’omple amb energies renovables. Mentre el vehicle està sent assistit, s’ofereix serveis addicionals al client, com ara Internet i aigua perquè el conductor pugui aprofitar el temps d’espera.