Utgivning den 5 januari 2022

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denna nya utgåva avser förbättringar av myWallbox-appen.

Nedan finns de senaste versionerna av myWallbox-appen (iOS och Android). Håll appen uppdaterad för att vi ska kunna garantera korrekt funktion.

myWallbox portal

• Överst i avsnittet Platser finns nu en knapp för att publicera det till Electromaps. Genom att fylla i formuläret skickar du en begäran om att synliggöra alla företagsladdare på den platsen som offentliga laddare i Electromaps-nätverket.

myWallbox-appen

• (Nu även på Android) Vi har fått ett nytt utseende och ett mer sömlöst sätt att komma igång! Vi har applicerat en ny design på huvudskärmarna för att underlätta navigeringen i appen samt på startskärmen för laddning hemma och offentligt och bland dina profilinställningar. Nu kommer ditt laddningstillfälle att vara synligt tills du kopplar ur laddningshandtaget, sen kan du hitta det i Statistik.
  • Nu kommer ditt laddningstillfälle att vara synligt tills du kopplar ur laddningshandtaget, sen kan du hitta det i Statistik.