Offentliggörande den 8 november 2022

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denna nya utgåva avser förbättringar av myWallbox-appen.

Nedan finns de senaste versionerna av myWallbox-appen (iOS och Android). Håll appen uppdaterad för att vi ska kunna garantera korrekt funktion.

myWallbox Portal

• När du använder filtren i instrumentpanelen hittar du fler alternativ för tidsfönster.
  • Fakturorna har fått ett nytt format med mer detaljerad information.
  • Vi har åtgärdat några mindre buggar

myWallbox

• Vi har utfört en fix i din Apple Watch så att du kan fortsätta hantera din laddare var du än befinner dig.
  • På iOS har vi utfört en fix i statistiken som påverkar beräkningarna av total energi och kostnad i månadsvyn.