Offentliggörande den 21 november 2023

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denna nya utgåva avser förbättringar av myWallbox-appen.

Nedan finns de senaste versionerna av myWallbox-appen (iOS och Android). Håll appen uppdaterad för att vi ska kunna garantera korrekt funktion.

myWallbox Portal

• Vi har just infört den nya laddarkontrollen. Detta innebär inte bara en förändring av användargränssnittet för en laddningsdetalj utan också en betydande förbättring av hur vi hämtar den informationen. Denna förbättring är särskilt märkbar på instrumentpanelens sida i tabellen över aktiva laddare. Tidigare tog det cirka 10 sekunder att ladda den informationen (beroende på antalet laddare för användaren), och nu är det mestadels omedelbart.
  • Vi har utfört några mindre buggfixar.

myWallbox

• Det är nu möjligt att fjärrhantera Power Boost och Eco-Smart på anslutna laddare.
    *Uppdatera din laddare till version 6.1 för att dra nytta av denna förbättring.