Frigivning den 6 december 2022

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denna nya utgåva avser förbättringar av myWallbox-appen.

Nedan finns de senaste versionerna av myWallbox-appen (iOS och Android). Håll appen uppdaterad för att vi ska kunna garantera korrekt funktion.

myWallbox Portal

• Vi har åtgärdat några mindre buggar

myWallbox

• Du kommer att märka vissa prestandaförbättringar på Energy Insights.
  • Vi har lagt till kostnadsbesparingar på Eco-Smart. (Endast på Android)
  • Alla Pay per Charge-sessioner kommer nu att förhandsgodkännas innan de startar, för att undvika obetalda problem för laddningsägarna. (Just iOS to add only for academy)
  • Vi har också genomfört några mindre buggfixar.