Frigivning den 2 april-2024

Den nya laddningsversionen 6.4.20 innehåller följande korrigeringar och förbättringar för Pulsar Pro:

1. Nu är våra energihanteringssystem mer robusta och ger mer feedback när det uppstår problem med kommunikationen med den externa mätaren.
  2. Vi inkluderar två nya OCPP-funktioner: ChargePointMaxProfiles och Stacking charging Profiles, för företag som tillhandahåller smart laddning.
  3. Vi har åtgärdat ett problem som gjorde att laddaren rapporterade felaktiga värden för energiförbrukning under vissa laddningssessioner.