Udgivelse den 2. april 2024

Denne nye 6.4.20-opladerudgivelse indeholder følgende rettelser og forbedringer til Pulsar Pro:

1. Nu er vores energistyringssystemer mere robuste og giver mere feedback, når der er problemer med at kommunikere med den eksterne måler.
  2. Vi inkluderer to nye OCPP-funktioner: ChargePointMaxProfiles og Stacking charging Profiles, til virksomheder, der tilbyder intelligent opladning.
  3. Vi har løst et problem, der fik opladeren til at rapportere forkerte værdier for energiforbruget i nogle opladningssessioner.