Så här uppdaterar du flera laddare på avstånd via portalen Wallbox

Lägga till flera laddare på avstånd via Wallbox-portalen

1. Introduktion

Wallbox vill alltid förse sina kunder med de bästa produkterna, tjänsterna och användarupplevelserna. En viktig del av användar upplevelsen är Wallbox-portalen.

Med Wallbox-portalen har du full kontroll över laddningen. Insamling sker av information om laddningar, statistik, förbrukning, användare osv. och du kan även styra energiförbrukning och kostnads besparingar i samband med elbilsanvändningen.

Med Wallbox Business-abonnemang kan flera laddare läggas till på avstånd samtidigt. Du kan uppdatera laddaren där du befinner dig, och behöver inte vistas fysiskt vid laddaren.

2.  Krav och information för tillägg av flera laddare på avstånd

Du kan lägga till flera laddare samtidigt om du är superadministratör eller administratör för gruppen

För att utföra denna åtgärd, ska följande krav vara uppfyllda:

• Wallbox Business-abonnemang.

3.  Lägga till flera laddare på avstånd

1. Logga in på Wallbox-portalen: https://my.wallbox.com/
  2. Gå till sidan Chargers.
  1. Klicka på Add Chargers

Dialogrutan Add Charger visas.

1. I fälten för SERIAL NUMBER, UID, COUNTRY och STATE väljer du eller skriver in lämpliga uppgifter.
  1. Klicka på ”+”-tecknet för att lägga till flera laddare.
  1. I fälten för SERIAL NUMBER, UID, COUNTRY och STATE väljer du eller skriver in lämpliga uppgifter.
  1. Upprepa steg 5 och 6 ovan för så många laddare du vill lägga till.
  1. Klicka på ACCEPT.

Flera laddare har nu lagts till i den valda gruppen.