Så här laddar du ner fakturor för abonnemangsavtalen

1. Introduktion

Wallbox vill alltid förse sina kunder med de bästa produkterna, tjänsterna och användarupplevelsen. En viktig del av användarupplevelsen är Wallbox-appen och myWallbox-portalen.

Både appen och portalen ger kunden full kontroll över laddningen, möjlighet att samla in information om laddningar, statistik, förbrukning, användare osv. Det gör att alla våra kunder har full kontroll över sin energiförbrukning och sina kostnadsbesparingar i samband med införande av elbilar.

2. Hämta fakturorna

På sidan Avtal visas en sammanfattning av dina abonnemangsavtal. Du kan även ladda ner dina fakturor från den här skärmen.

1. I sektionen Faktureringshistorik hittar du den faktura du vill hämta.
  2. Klicka på Ladda ner för att starta nedladdningen.
[elementor-template id="1022"]
Updated on 10/05/2021