Hur du uppdaterar firmware i din Pulsar

För att kunna njuta av de senaste uppdateringarna och funktionerna för din laddare är det viktigt att hålla Pulsars programvara uppdaterad.

Innan du påbörjar denna procedur och för att kunna göra uppdateringsprocessen så smidig som möjligt:

• se till att du har aktiverat telefonens Bluetooth-funktion,
  • Se till att din smartphone är ansluten till internet (Wi-Fi eller mobilt nätverk).
  • se till att du har den senaste versionen av Wallbox-appen nedladdad på din telefon genom att kontrollera din mobiltelefons App Store eller Play Store.
  1. Öppna mobilappen myWallbox och logga in. Om du inte loggas in automatiskt, fyll i dina inloggningsuppgifter.

Credentials page

1. När du har loggat in väljer du laddaren:

Pulsar screen
Chargers list

1. På laddarskärmen klickar du på Inställningar utrustningsikon.

Settings screen

1. Klicka sedan på Laddarinfo.

configuration screen charger infos highlighted

1. Klicka på Firmware-version, appen kommer nu att kontrollera om det finns någon tillgänglig uppdatering:

charger version screen

• Om din laddare är uppdaterad kommer texten ”Firmware är uppdaterat” att visas.
  • Om det finns en tillgänglig uppdatering kommer appen att visa “Installa uppdatering”. Om du vill uppdatera ditt firmware nu behöver du bara klicka på “Installera uppdatering”. Du kan även uppdatera ditt firmware senare om du så önskar.

firmware-is-up-to-date
firmware install update screen

1. Firmware-varuuppdateringen behandlas nu, vänta tills dess att firmware-uppdateringen är slutförd och texten ”Din laddare har uppdaterats till [firmware version format x.x]”.

VIKTIGT! Processen kan avbrytas och laddaren kan skadas om du lämnar denna sida eller stänger appen.

pulsar update process sucessful

[elementor-template id="1022"]
Updated on 11/08/2021