Utgivelse 30. november 2021

Denne nye versjonen gjør myWallbox-appen bedre.

Nedenfor finner du de nyeste programvareversjonene av myWallbox-appen (iOS og Android). For å sikre god funksjonalitet, må du alltid holde den oppdatert.

myWallbox Portal

• Nå vil du legge merke til at laderlisten har endret seg, alle ladere vises samlet i én liste heller enn å være atskilt etter plassering, noe som lar deg gjøre bulkhandlinger enklere. Du kan bruke nedtrekksmenyen for å filtrere dem  hvis du vil holde oversikt etter plassering eller status. På toppen av listen vil du finne en kobling til delen for nye plassinger, hvor du kan administrere dem fra.

myWallbox-appen

• Vi har fikset noen mindre programfeil.