Utgivelse 25. mai 2023

Applicable To

• Commander 2
  • Pulsar Plus

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Nye forbedringer og rettelser er nå tilgjengelige ved å oppdatere til den nyeste programvareversjonen av Wallbox-laderen. Finn ut hva som skjer nå!

Commander 2

• Støtte for den nye myWallbox målerkompatibilitetskontroll er inkludert for å sikre at den installerte strømmåleren er i stand til å lese av energioverskudd, noe som er nødvendig for å starte Eco-Smart.
    Hvis du har problemer med at Eco-Smart ikke starter, må du sørge for å oppdatere både appen og laderens programvare og sjekke Eco-Smart i laderens innstillinger.
  • Vi har lagt til kompatibilitet med OCPP Composite Schedules.
  • Vi har løst noen mindre problemer.

Pulsar Plus

• Vi har forbedret prosessen for offline programvareoppdatering for fremtidige oppdateringer.
  • Vi har løst noen problemer.

Siste programvareversjon

Commander 2Pulsar Plus
5.17.575.17.57

Du kan oppdatere laderen både fra myWallbox og portalen, se hvordan i våre detaljerte trinnvise artikler: