Hvordan slette utildelte betalingsrater på myWallbox-portalen?

Hvordan slette utildelte betalingsrater på myWallbox-portalen

1.  Innledning

Wallbox ønsker alltid å tilby kundene sine de beste produktene, tjenestene og brukeropplevelsen. En svært viktig del av denne brukeropplevelsen er myWallbox-portalen.

myWallbox-portalen lar deg ha full kontroll over din ladeopplevelse, samle inn informasjon om ladeøkter, statistikker, forbruk, brukere, osv. Du kan også administrere energiforbruket og kostnadsbesparelser relatert til å ta i bruk elektriske kjøretøy.

Abonnement på en av Wallbox Business-planene gjør det mulig for superadministratoren av stedet å opprette eller slette priser for stedet eller laderne på myWallbox-portalen.

2.  Krav for tilgang til betalingsskjermen

Hvis du er superadministrator eller administrator for gruppen, har du tilgang til betalingsskjermen.

For å utføre denne handlingen, sikre at følgende krav tilfredsstilles:

• Abonnement på Wallbox Business-plan

3.  Pris-fanen

Pris-fanen viser de oppsatte prisene. Herfra kan du opprette, redigere eller fjerne eventuelle priser. Hvis du ikke har noen pris som vises, vil du se en tom tilstand med en oppfordring til handling om å opprette din første tariff.

3.1 Slette en eksisterende pris

Superadministratoren kan slette enhver utildelt eksisterende pris fra prislisten.

1. I listen over eksisterende priser, klikk på slett-ikonet som tilsvarer den prisen du vil slette.

En bekreftelsesmelding vises.

1. Klikk SLETT for å slette den valgte prisen.

I tilfelle prisen tilordnes en lader eller et sted vil en varselmelding vises.

1. Klikk på Accept.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 29/01/2021