Sådan sletter du ikke-tildelte betalingstakster i myWallbox-portalen.

Sådan sletter du ikke-tildelte betalingstakster i myWallbox-portalen.

1.  Introduktion

Wallbox vil altid give sine kunder de bedste produkter, services og brugeroplevelse. Portalen myWallbox er en meget vigtig del af denne brugeroplevelse.

myWallbox-portalen giver dig mulighed for at have fuld kontrol over din ladeoplevelse, indsamle oplysninger om opladninger, statistik, forbrug, brugere osv. Du kan også styre energiforbruget og besparelserne ved at få en elbil.

Med abonnement på Wallbox-erhverv får pladsens Super-administrator mulighed for at operette eller slette betalingstakster for pladsen, lokaliteten eller opladere via myWallbox-portalen.

2.  Krav til adgang til betalingsvinduet

Hvis du er super-administrator for gruppen, kan du få adgang til betalingsvinduet.

For at udføre denne handling skal du sikre dig, at følgende krav er opfyldt:

• Abonnement på Wallbox-erhverv

3.  Fanen takster

Fanen Takster viser de oprettede takster. Herfra kan du oprette, redigere eller fjerne ikke-tildelte takster. Hvis du ikke får vist en takst, vil du se en tom tilstand med et opfordring til handling for at oprette din første takst.

3.1 Sådan sletter du en eksisterende takst

Super-administratoren kan slette enhver ikke-tildelt eksisterende takst fra listen.

1. På listen over eksisterende takster skal du klikke på sletteikonet ud for den ikke-tildelte takst, du vil slette.

Ved sletning vises bekræftelsesmeddelelse.

1. Klik på SLET for at slette den valgte takst.

Hvis taksten er tildelt en oplader eller en plads eller lokalitet vises en advarselsmeddelelse.

1. Klik på Acceptér.

Updated on 03/05/2021