Hvordan redigere betal-per-måned-betalingspriser i myWallbox-portalen?

1.  Innledning

Wallbox ønsker alltid å tilby kundene sine de beste produktene, tjenestene og brukeropplevelsen. En svært viktig del av denne brukeropplevelsen er myWallbox-portalen.

myWallbox-portalen lar deg ha full kontroll over din ladeopplevelse, samle inn informasjon om ladeøkter, statistikker, forbruk, brukere, osv. Du kan også administrere energiforbruket og kostnadsbesparelser relatert til å ta i bruk elektriske kjøretøy.

Abonnement på en av Wallbox Business-planene gjør det mulig for superadministratoren av stedet å redigere priser og administrere fakturaer fra betalingsskjermbildet på myWallbox-portalen.

2.  Krav for tilgang til betalingsskjermen

Hvis du er superadministrator eller administrator for stedet, har du tilgang til betalingsskjermen.

For å utføre denne handlingen, sikre at følgende krav tilfredsstilles:

• Abonnement på Wallbox Business-plan

3. Priser

Pris-fanen viser de oppsatte prisene. Herfra kan du opprette, redigere eller fjerne eventuelle priser. Hvis du ikke har noen pris som vises, vil du se en tom tilstand med en oppfordring til handling om å opprette din første tariff.

3.1 Redigere en eksisterende pris

Superadmin kan når som helst endre alle eksisterende priser. Du kan sette en tilgangspris og/eller variabel pris (ladetid eller forbrukt energi).

1. I listen over eksisterende tariffer klikker du på redigeringsikonet som tilsvarer den tariffen du vil redigere.
  1. I prisnavn-feltet, skriv inn det nye navnet du ønsker å endre navnet for prisen til.
  1. I tilgangspris-<valuta>* feltet, spesifiser tilgangsprisen for den nye prisen. Dette feltet gjelder bare for per måned-priser.

* Valuta for betaling avhenger av stedsoppsettet.

1. Fra velg pristype-listen, klikk pristypen som gjelder. Du kan enten ta betalt basert på forbrukt energi eller tiden som er brukt. For å belaste for forbrukt energi, velg Forbrukt energi-pris. Spesifiser prisen i <Valuta>* per kW av energi forbrukt.
    * Valuta for betaling avhenger av stedsoppsettet.
  1. For å belaste for medgått tid, velg avgiften for ladetid. Spesifiser prisen i <valuta>* per time.
    * Valuta for betaling avhenger av stedsoppsettet.
  1. Du kan velge å ikke bruke den variable prisen og, i det tilfellet, velge variabel rate uten avgift.
  1. I beskrivelses-feltet, skriv inn en kort beskrivelse av prisen.
  1. Klikk på LAGRE.

For å redigere pris per økt pristypen:

1. Klikk på ikonet for betal per økt prisen.
  1. Rediger pris for reservert tid i <valuta>* per time.
    * Valuta for betaling avhenger av stedsoppsettet.
  1. I beskrivelses-feltet, skriv inn en kort beskrivelse av prisen.
  1. Klikk på LAGRE.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 26/05/2021