Welkom bij Wallbox Support

Blader door onze FAQ’s om antwoorden te vinden op veelgestelde vragen.

Release van 24 februari 2021

Applicable To

• MyWallbox

Nieuwste softwareversies
Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Deze nieuwe release brengt verbeteringen aan in de MyWallbox-portal.

Hieronder kun je de nieuwste softwareversies van alle laders en de myWallbox-app (iOS en Android) zien.

Om de juiste functionaliteit te garanderen, moet je ze altijd actueel houden.

myWallbox Portal

• Om volledig te voldoen aan de Strong Customer Authentication (SCA) hebben we 3D Secure toegevoegd voor je betalingen, wat een extra beschermingslaag toevoegt. Nadat je je creditcardgegevens hebt ingevuld moet je, afhankelijk van de bank en kaartaanbieder die je gebruikt, mogelijk nog een andere verificatiestap voltooien.

Nieuwste softwareversies

Opladers

Commander

Commander 2

Copper C

Copper S

Pulsar

Quasar