Editie van 28 juni 2021

Deze nieuwe editie bevat verbeteringen voor de Quasar-oplader.

Hieronder kun je de nieuwste softwareversies van alle laders en de Wallbox-app (iOS en Android) zien.

Om de juiste functionaliteit te garanderen, moet je ze altijd actueel houden.

Quasar

• De verbinding van de oplader met je WiFi-netwerk(en) is nu stabieler en sterker.
  • We hebben de Modbus-registers gestabiliseerd en de Modbus-verbinding met de oplader versterkt.

Nieuwste softwareversies

Laders

CommanderCommander 2Copper CCopper SCopper SBPulsar PlusPulsarQuasar