De Bluetooth-PIN-code gebruiken voor een veilige verbinding met de Wallbox-lader

Om de beveiliging van uw Wallbox-oplader te verbeteren, is nu een Bluetooth-PIN vereist om nieuwe apparaten aan te sluiten. Deze functie zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot de lader en deze kunnen bedienen via Bluetooth.

Wat is de Bluetooth-PIN-code?

Wanneer u een nieuw apparaat via Bluetooth met uw Wallbox lader probeert te verbinden, wordt u gevraagd om een PIN in te voeren. Deze PIN is een vast nummer van 6 cijfers dat uniek is voor uw lader en automatisch wordt toegewezen en beheerd via de Wallbox App.

Stap-voor-stap handleiding voor het gebruik van de Bluetooth PIN

1. Maak verbinding met je Wallbox account
  1. Uw apparaat koppelen

Ondersteunde Wallbox-apparaten

De Bluetooth PIN-functie is beschikbaar voor de volgende Wallbox-laders met softwareversie 6.7.1 (of hoger):

• Pulsar Plus
  • Pulsar Plus Socket
  • Pulsar Max
  • Pulsar Pro
  • Pulsar Plus NA
  • Pulsar Plus e
  • Pulsar Pro NA
  • Commander 2 (en 2S)
  • Copper SB
Updated on 04/09/2024