Udgivet den 23. maj 2023

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denne nye udgivelse tilbyder forbedringer af myWallbox-appen.

Nedenfor findes de nyeste softwareversioner af myWallbox-appen (iOS og Android). For at sikre korrekt funktionalitet bedes du sørge for, at den altid er opdateret.

myWallbox Portal

• Vi har givet vores side med betalingsindstillinger et nyt look! Nyd en elegant og intuitiv brugerflade, der forbedrer din samlede brugeroplevelse. Vi vil gerne sikre, at vores betalingsfunktioner når ud til brugere i hele verden. Hvis betalingsfunktionen ikke er tilgængelig i dit land, kan du udfylde en hurtig formular for at anmode om funktionen, og vores dedikerede team vil evaluere muligheden for at introducere den. Din feedback er vigtig, og vi bestræber os på at opfylde dine behov!
  • Vi har rettet et problem, så momsen nu bliver lagt korrekt på alle dine fakturaer, uanset hvilken provins eller selvstyrende region det drejer sig om. Sig farvel til forkerte beregninger, og fokuser på at udvikle din virksomhed uden problemer. Vi er her for at støtte din succes!
  • Vi har også foretaget nogle mindre fejlrettelser.

myWallbox

• Vi har forbedret Eco-Smart med kompatibilitetstjek af energimålere og detaljerede krav.
  • Vi har rettet nogle mindre fejl.