Varför din Wallbox-laddare kanske inte visas i listan över laddare på ditt Wallbox-konto

Wallbox-appen erbjuder ett bekvämt sätt att hantera och övervaka din Wallbox-laddare för elfordon (EV). Det finns dock fall där din Wallbox-laddare inte visas i listan över laddare i din Wallbox-app. En vanlig orsak till detta problem är att man är inloggad på fel konto eller använder en social inloggningsmetod istället för sin e-postadress. I den här guiden kommer vi att utforska dessa scenarier och ge lösningar som hjälper dig att lösa problemet och återfå åtkomst till din laddare i appen.

Laddare ej registrerad

Om din Wallbox-laddare inte har registrerats eller lagts till på rätt sätt i ditt Wallbox-appkonto visas den inte i listan över laddare.

Lösning:

1. Öppna Wallbox-appen och logga in på ditt konto.
  2. Navigera till avsnittet “Laddare”.
  3. Tryck på alternativet “Lägg till laddare”.
  4. Följ instruktionerna på skärmen för att lägga till din Wallbox-laddare på ditt konto. Om du behöver ytterligare hjälp kan du hänvisa till dedikerade artikeln .

Loggat in på fel konto

Om du har flera Wallbox-konton kan det hända att du inte ser din Wallbox-laddare i listan med laddare. Detta kan hända om du använder en social inloggningsmetod (t.ex. Google eller Apple) i stället för din e-postadress.

Om du använder sociala inloggningsmetoder, som Google eller Apple, kan det leda till att ett separat konto skapas i Wallbox-appen, som kanske inte har din Wallbox-laddare associerad med det.

Lösning:

a. Logga ut och logga in igen:

1. Tryck på meny- eller profilikonen i Wallbox-appen.
  2. Leta efter alternativet “Logga ut” och tryck på det för att logga ut från det aktuella kontot.
  3. När du har loggat ut anger du dina korrekta inloggningsuppgifter för Wallbox-kontot (e-post och lösenord) för att logga in igen.
  4. Kontrollera listan Chargers för att se om din Wallbox-laddare nu är synlig.

b. Kontrollera flera konton:

1. Om du har flera Wallbox-konton ska du se till att du är inloggad på det konto som är kopplat till din Wallbox-laddare.
  2. Om du är osäker på vilket konto du ska använda kan du försöka logga in med alla dina konton för att hitta det konto där din laddare finns.

Genom att följa de lösningar som beskrivs i den här artikeln kan du se till att du använder rätt Wallbox-konto och har tillgång till din Wallbox-laddares information i appen. Om problemet kvarstår eller om du stöter på andra problem, tveka inte att kontakta Wallbox kundsupport för ytterligare hjälp.

Updated on 20/06/2024