Utgivelse 14. juni 2021

Denne nye utgaven inneholder utvidelser av myWallbox-portalen og -appen.

Nedenfor finner du de nyeste programvareversjonene for alle ladere og myWallbox-appen (iOS og Android).

For å sikre god funksjonalitet, må du alltid holde dem oppdatert.

myWallbox Portal

• Introduksjonsopplevelsen for nye brukere legger nå opp til mer fordypning. Når du logger inn for første gang, vil du oppfordres til å velge hvilken type bruker du skal være. I samsvar med dette vil myWallbox foreslå og forklare funksjoner og visninger som best passer dine behov.
  • For superadministratorer. Alle Wallbox-gebyrer fra planer for Betaling per måned og Betaling per belastning er nå samlet i én månedlig faktura. I stedet for å bli fakturert umiddelbart og separat for hver bruker, vil du bli fakturert den første dagen i hver måned for alle Wallbox-gebyrene i den foregående måneden.
  • Se utslippene av karbondioksid du sparer! På dashbordet ditt kan du se hvor mye CO2 (i kg) du har spart ved å lade opp kjøretøyet i stedet for å bruke drivstoff.
  • Vi støtter nå betaling av ladinger i Hong Kong. Dette betyr at verdier kalkuleres i Hong Kong dollar (HK$) og inkluderer lokale avgifter.

myWallbox-appen

• Vi har fikset noen mindre programfeil.