Hvordan oppdatere firmwaren til Copper C

Hold alltid laderen oppdatert for å nyte og dra nytte av alle funksjonene den tilbyr.

1.– Innledning

Wallbox ønsker alltid å tilby kundene sine de beste produktene, tjenestene og brukeropplevelsen. Derfor anser vi det som viktig at alle ladere installert hos kundene våre alltid er oppdaterte for å:

• Sikre perfekt og robust drift fra Wallbox-enheter hos kundene våre
  • Gi kundene våre muligheten til å få tilgang til alle nye funksjoner som Wallbox-appen utvikler

Alle laderne har denne funksjonaliteten fordi vi ønsker å gi sluttbrukerne våre full kontroll over ladeopplevelse sin.

2.– Firmwareoppdatering av en Copper C-lader:

Nedenfor finner du veiledningene som viser hvordan du oppdaterer firmware for laderen din. Først må du sørge for at du har den nyeste versjonen av Wallbox-appen på telefonen ved å sjekke App Store eller Play Store. Pass også på at ladekontakten for elektrisk bil ikke er plugget inn i bilen under denne prosessen.

1.– Åpne Wallbox-appen.

2.– Hvis du ikke allerede er innlogget, logg inn med brukernavn/passord:

3.– Velg lader når du har logget inn:

5.– Appen din vil deretter koble til laderen din.

6.– I appen trykker du på Konfigurasjon-ikonet:

7.– Hvis en oppdatering er tilgjengelig, vises en melding nederst på skjermen. Klikk på denne meldingen:

8.– Appen vil vise all relevant informasjon under prosessen:

Under oppdateringsprosessen blir laderens HALO-lys hvit og roterer med klokken. Når oppdateringen er fullført, vises en bekreftelse i appen.

VELDIG VIKTIG: Ikke slå av laderen eller logg ut av appen under oppdateringsprosessen. Avbruddet av denne prosessen kan gjøre laderen virkningsløs og kreve tilsyn fra servicetekniker.

9.– Når du vil sjekke fastvareversjonen av laderen, kan du gjøre dette i Wallbox-appen. I Konfigurasjon-menyen, velg «Laderinfo» som viser den nåværende versjonen av enheten:

[elementor-template id="1022"]
Updated on 30/04/2021